2015. május 14., csütörtök

Ovis felmentés

Eldöntöttük pár hete, hogy Bogi nem megy óvodába az ősszel. Sajnos, mivel már kötelező lesz addigra az ovi a kicsiknek is, felmentést kérünk.
A felmentést a jegyző adja hivatalosan, de mivel sokan sokfélét tudtak, sőt, mindenki máshogyan értelmezi a paragrafusokat, leírom, hogy nekünk mi volt a végleges módja.
A körzetes oviba kellett beadnom egy kérvényt, hogy szeretnénk felmentetni Bogit, ez akkor is így van, ha a négy gyerekből egy sem járt oda, sőt, ha Bogi ovis lesz esetleg valaha, akkor sem ide jön majd.
Ezután megbeszéltünk egy időpontot, amikor a vezető óvónő eljött hozzánk családlátogatásra (igen, igen, egy idegen, aki véleményezi a házunkat, nevelési elvünket stb...).
Mivel a védőnő sem ismert minket, így ő is eljött, könnyítésül ugyanazon a napon, körülnézett, beszélgettünk, majd megírta a felmentést javasló szakvéleményt. Ezt, a mi kérelmünket és a ovivezető javaslatát kell elküldeni a jegyzőnek, aki dönt, majd erről értesít bennünket is. Remélem számunkra pozitív döntés születik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése