2015. február 25., szerda

Barni beteg és a blog sincs jól

Nos, sikerült jó pár bejegyzést ügyesen kitörölnöm a blogból és persze rákattintani a véglegesítésre. Ennyit a műszaki, ezen belül is informatikai érdeklődésemről.
Egy kedves ismerős és informatikai érdeklődésű, ám időhiánnyal küzdő Párom segítségével remélem hamarosan egy poros archívumból sikerül visszamazsolázni a bejegyzéseket.

Addig is elújságolom, hogy Barni beteg lett! Örülni éppen nem örülök, viszont megnyugodtam, hogy nem UFO a gyerek, mert eddig még sosem volt semmi baja, egy babakori fél órás hőemelkedést leszámítva. Most vagányan fekszik, napi többször megy fel a láza, alig eszik és köhécsel. Tehát gyerekből van.
Kap teákat, úgymint; kamilla, fekete bodza, hársfa és kakukkfű. Eszik nyers hagymát és sok kanál mézet. Kapott citromos és túrós borogatást a torkára, természetesen kívülről és természetesen nem egyszerre.
Hatni látszanak és az immunrendszerét sem becsülöm le, úgyhogy remélem vasárnap már mehetünk kirándulni Alcsútdobozra, a hóvirágmezőkhöz.
Az oviba prezentálnom kell valami orvosi igazolás-izét, már van egy-két mentő ötletem. Tudom, hogy nem miattam vannak ezeka szabályok, de akkor sem esnek jól. Mindenféle szabályok vannak mostanában, amik nem esnek jól, lehet, hogy a korom előrehaladtával érzékenyebb lettem.
Egyrészt, a gyerekorvosunk nem ebben a kerületben van, sőt, ami azt illeti egy elég messzi kerületben. Másrészt egy ilyen jellegű betegséggel soha nem mennék orvoshoz, ahol várakozni kéne a lázas gyerekkel minimum másfél, de inkább több órát, ahonnan mindenféle más kórokozót is hazacipelünk, a többi rengeteg beteg gyerektől. Aztán később, midőn már jobban van, visszamenni, a jobban levést orvossal megerősíttetni, mert én nem látom eléggé, hogy jól van-e, erről papírt szerezni (és újabb kórokozókat) és oviba menni. Ha meg csúnya, becsapós módon akkor kérnék igazolást, amikor megállapíttatik a kórság, akkor honnan is tudjam, hogy meddig nem megyünk, mikorra is múlik el a betegség? Persze vehetjük sztenderdnek az egy hetet, mondjuk hétfőtől-péntekig, de ezt mindenképpen meg kell beszélnünk a vírussal is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése